Serious business

Wilt u zakendoen in een mooie, relaxte omgeving? Of uw zakenrelatie trakteren op heerlijk eten? U bent welkom bij Waterfront Vlietland.

In alle rust zakendoen

Waterfront Vlietland ligt in het natuurgebied Vlietland. Dat is al een pre om ongestoord uw vergadering te houden, maar daarnaast kunt u dit bij ons ook nog eens in een speciale zaal doen. Onze Havenzaal is een aparte ruimte waarin u alle rust vindt voor uw zakelijke afspraak. Of u nou een zakendeal sluit, een maandelijkse vergadering wilt houden of een interessante seminar organiseert, deze zaal is de perfecte plek ervoor.

Eten maakt alles beter

Wilt u een lunch, borrel of diner bij uw zakelijke afspraak nuttigen? Dat kan! Wij bieden verschillende heerlijke gerechten, bieren en wijnen. Van de klassieke maaltijden, tot gerechten waar u wellicht nog nooit van heeft gehoord. Wij bedienen u graag. Wist u ook dat wij regelmatig een afwisselend menu van de chef hebben?

Uiteraard wensen wij u ook de beste zaken toe. Neem daarom contact met ons op, dan zorgen wij voor een passend arrangement.

Download onze bedrijfsfolder