Groepen, feesten & partijen

Heeft u iets te vieren? Een werkjubileum, leuk bedrijfsuitje, bruiloft, misschien een verjaardag? Dan zit u bij Waterfront Vlietland goed. Wij bieden veel mogelijkheden voor groepen. Families, bedrijven, grote groepen vrienden: iedereen is welkom. 

Familiefeest

Bij Waterfront Vlietlanden kunt u een leuk uitje voor uw familie organiseren. Houdt u een familieborrel, familiediner of familiefeest? Of allemaal? Wij bieden u de ruimte en heerlijke gerechten, borrelhapjes en dranken. Voor zowel grote als kleine families!

Tip: organiseer een leuke boottocht! U kunt gemakkelijk aanmeren bij onze steiger. U kunt dan direct ons terras op lopen.
Heeft u zelf geen boot ter beschikking? Wij kunnen u een compleet verzorgd vaar&tafel-arrangement aanbieden. Inclusief de heerlijkste gerechten en dranken van Waterfront!

Bedrijfsfeest

Een feestje met uw bedrijf? Vier het bij Waterfront Vlietland! Wij verzorgen een heerlijk diner voor u en uw collega’s op een plek waar u makkelijk allemaal bij elkaar kunt zitten.

Wilt u daarnaast iets actiefs ondernemen? Bijvoorbeeld een leuke activiteit voor de teambuilding? Daar bieden wij u ook de ideale situatie voor! Waterfront Vlietland ligt namelijk op een prachtige locatie in de natuur. Wij werken dan ook samen met onze actieve buren van het Watersportcentrum Vlietland. U kunt hier vlotten bouwen, vloten huren, klimmen, zeilen en nog veel meer. Na afloop heeft u natuurlijk trek. Dan bent u uitgenodigd om bij Waterfront te komen snacken, lunchen of dineren.

Vrijgezellenfeest

Gaat een goede vriend of vriendin binnenkort trouwen en wilt u een leuk vrijgezellenfeest geven op een unieke locatie? Dan bent u bij Waterfront Vlietland aan het goede adres, want wij verzorgen ook vrijgezellenfeesten.

Wij kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag. Wij bieden heerlijke, compleet verzorgde lunches, borrels of diners op een prachtige locatie. Hierbij kan iedereen echt genieten van de omgeving en elkaar. Ook kunnen jullie door de grachten van Leiden varen met een boot die gevuld is met lekkere drankjes en hapjes. Als u met het gezelschap een activiteit wilt ondernemen, kunnen wij het vrijgezellenfeest combineren met klimmen op het klimeiland.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij al uw wensen bespreken.

Barbecue

Barbecuen is een heerlijke manier om uitgebreid en gezellig met een grote groep te eten. Bij Waterfront Vlietland kunt u met uw collega’s, vrienden, familie of met wie u ook wilt meenemen barbecuen.Wij zorgen dat uw favoriete vlees-, vis-, en groentenhapjes goed gaar en spetterend van de barbecue op uw bord belanden. Geeft u aan wat uw barbecue eetwensen zijn? Dan houden wij hier rekening mee.

Eten met een grote groep

Heeft u een grote familie, veel collega’s, of een grote vriendengroep? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk naast elkaar kunt zitten. Op ons ruime terras, of in ons grote restaurant. Genoeg plek voor lange tafels! Op deze manier kunt u gezellig samen met uw grote groep eten. Of dat nou lunchen is, of dineren.

Kortom: vier uw feest met familie, collega’s of vrienden in het mooiste natuurgebied van Nederland, met de lekkerste gerechten en dranken! Maar niet alleen feest, ook serieuze zaken kunnen gehouden worden in Waterfront Vlietland. Neemt u contact met ons op? Dan kunnen wij uw wensen bespreken.