Borrel, lunch, diner of barbecue

Feesten & partijen

Voor elk soort partij, feest of speciale gelegenheid bent u bij Waterfront Vlietland aan het goede adres!

Wist u dat al onze arrangementen kunnen worden gecombineerd met de activiteiten van onze buren wscvlietland.

Een borrel, lunch, diner, buffet of barbecue gecombineerd met een leuke activiteit zoals vlottenbouwen of sloep varen, het kan allemaal bij Waterfront Vlietland!

Neem gerust contact met ons op voor een passende aanbieding.

Wij denken graag met u mee!

Volop recreatieplezier

Families

De Vlietlanden biedt iedere familie volop recreatieplezier.

Op het water in een bootje of een surfplank, lekker zwemmen in een plas van uitstekende waterkwaliteit of lekker van de zon genieten op één van de stranden.

Op ons terras aan het water kun je genieten van een drankje, lunch en diner. Of je ploft binnen op de bank neer bij de haard. Kies een lekker luxe gerecht van de speciale kaart. Kun je niet kiezen? Sam/sam-gerechten samenstellen is ook mogelijk! Natuurlijk kunt u bij ons ook een overheerlijk frietje halen of genieten van een ijsje.

Een bijzondere plek om prettig zaken te doen

Business

Waterfront Vlietland is meer dan een uitstekende locatie voor zakenmensen.

De natuurlijke omgeving en de stijlvolle inrichting binnen en buiten in combinatie met het hoge niveau van onze keuken maken van Waterfront Vlietland een aantrekkelijk culinair trefpunt.

Onze havenzaal is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen of seminars. Een bijzondere plek waar u met uw relaties in een ongedwongen sfeer prettig zaken kunt doen.  Een uitgebreide, nieuwe menukaart, een bijpassend drankenassortiment en zeker onze attente bediening zorgen ervoor dat ook uw zakenlunch of –diner altijd vlekkeloos verloopt.

Informeer ook eens naar de verschillende mogelijkheden die ons restaurant met veel plezier voor u samenstelt